ЛЕКТОРИ

My Event Academy обединява експерти и професионалисти в сферата на събитийния мениджмънт, които предават и споделят своите знания и опит. Фокусът е върху практичните знания и умения чрез решаване на реални казуси, симулации на работни ситуации и практически задачи.

Фокусът е върху практичните знания и умения чрез решаване на реални казуси, симулации на работни ситуации и практически задачи.

Desi

Десислава Авджиева

Десислава е основател и оперативен директор на агенция Алтърнатив Адвъртайзинг, която е насочена към разработване на креативни комуникационни стратегии на брандове, създаване и организиране на събития. Агенцията внедрява иновации в събитията и комуникационните стратегии, сред които виртуална и добавена реалност. Освен концептуално измисляне на събития и книги-игри, екипът на агенцията и Десислава Авджиева предават своите умения в бранша си чрез участие в различни събития и създаване на обучителни модули.

Била е водеща на предаването “Успешни жени в България” 2018-2019 година. Консултант, организатор, лектор и водеща е на Ден на жената предприемач 2019 година. Член е на управителния съвет на Асоциацията на жените предприемачи „Селена“ и ръководител на основен клас за организатори на събития в Академия за събития.

“Благодарение на дългогодишния ми опит в различни аспекти на развитието на един бранд, аз и екипът успяхме да променяме и адаптираме, както нашия бранд, така и тези на клиентите ни. Потребителското поведение се изменя в зависимост от развитието на света, в който живеем, но необходимостта от преживяване по реален и виртуален начин стават все по-търсени от хората и брандовете, за да намерят своето място на Земята“.

Антония Керчева

Антония е експерт в сферата на конгресния мениджмънт и управлението на бизнес събития, треньор по емоционална интелигентност и мотивационен коуч. В последните 17 години е управлявала успешно над 500 събития за повече от 240 национални и международни организации в сфери като здравеопазване, наука, финанси, публична администрация и фармацевтична индустрия. Нейната специфична експертиза е в планирането и управлението на международни конгреси и конференции, бизнес събития, подготовка на кандидатури за международни домакинства, както и подпомагане на публични организации за стратегическото управление на цялостната им публична-научна дейност.

Антония е мотивационен лектор, обучител и треньор в индивидуални и групови програми за развиване уменията на емоционалната интелигентност по системата EQ-i 2.0- водещият световен модел за измерване коефициента на социална и емоционална интелигентност, научно валидиран от Multi-Health Systems Inc.

_MG_5335 copy (1)

Моят стремеж в My Event Academy е да подпомогна създаването на крос-дисциплинарно пространство, в което да развиваме уменията как да организираме събития на едно по-значимо ниво, вливайки експертиза от различни науки и създавайки новаторско знание. В Академията ще представя своя интегриран опит и практически инструменти от събитийния мениджмънт и емоционалната интелигентност. Вярвам, че това ще подкрепи участниците в стремежа им да създават не само смислени преживявания за хората, а също събития, които подкрепят обществото в неговите каузи, и които решават сложните проблеми пред света, в който живеем и работим.

Nadia 2

Надежда Ванева

Надежда е основател и директор комуникации в маркетингова агенция 3 CON. Журналист и рекламист с повече от 15 г. опит в организирането на специални бизнес събития. Тя е единственият български комуникационен експерт, чийто опит и случаи от практиката са включени в сборника за 2017 г. на американското издание PR News.

Лектор на TEDx Sofia University 2019, участник в редица семинари и специализирани конференции, докторант „Невербална комуникация“ към Философски факултет на СУ.

От 2018 г. е директор консултант в BNI България – част от най-голямата международна нетуъркинг организация.

Член на Асоциацията на жените предприемачи СЕЛЕНА, на Управителния съвет на Българо-румънска търговско промишлена палата за мандата 2018 – 2022 г. и Председател на УС на Българо-Черногорска търговско промишлена палата.

„За мен специалните събития са най-важната част в общуването на бранда с неговите клиенти и партньори. Те са ключов елемент за предаване на конкретни послания към определени целеви аудитории, за генериране на нови контакти, нови възможности и обмяна на идеи и опит. Всеки процес на създаване, комуникиране и организиране на събитие е прилив на енергия, вдъхновение и страст!“