Categories
Минали събития

Бъдещето на Ивент мениджмънта

 

Първата практическа академия по събитиен мениджмънт проведе онлайн обучителен модул

Дата: 31 май

Извънредната обстановка предизвикана от COVID-19 не попречи на My Event Academy  да реализира планирания летен обучителен модул. Той е част от базова обучителна програма на My Event Academy, в сътрудничество с Международно Висше Бизнес Училище.

Програмата включваше 8 основни за професията теми:

  • Събитията преди, сега и в бъдеще
  • Иновации в събитията в бъдеще
  • Дигитален ПР
  • Онлайн и офлайн събития – две в едно
  • Ефективна комуникация на събития
  • Събития с кауза и мисия
  • Как да създаваме събития с емпатия
  • Невербалната комуникация при специалните събития

„За мен специалните събития са най-важната част в общуването на бранда с неговите клиенти и партньори. Те са ключов елемент за предаване на конкретни послания към определени целеви аудитории, за генериране на нови контакти, нови възможности и обмяна на идеи и опит. Всеки процес на създаване, комуникиране и организиране на събитие е прилив на енергия, вдъхновение и страст!“ сподели Надежда Ванева, основател и директор комуникация в маркетингова агенция 3CON и лектор в My Event Academy.

“Благодарение на дългогодишния ми опит в различни аспекти на развитието на един бранд, аз и екипът успяхме да променяме и адаптираме, както нашия бранд, така и тези на клиентите ни, които ни се доверяват. Устойчивостта на брандовете проличава най-много във времена на криза, когато едни рязко могат да станат много успешни, а други фалират и остават забравени след отминаването на кризата. Потребителското поведение се изменя в зависимост от развитието на света, в който живеем, но необходимостта от преживяване по реален и виртуален начин стават все по-търсени от хората и брандовете, за да намерят своето място на Земята.“ бе категорична Десислава Авджиева, основател и оперативен директор на агенция Alternative Advertising и лектор в My Event Academy.

Антония Керчева, директор Бизнес развитие в CIC, с дългогодишна експертиза в областта на конгресния мениджмънт и  лектор в My Event Academy разказва „Моята роля е да създавам красиви и обогатяващи преживявания, които водят до прогрес, развитие на науката и търсена промяна. Част от моя принос е да подпомагам хора и организации да шлифоват своя потенциал, и да използват емпатията и интелигентността в емоциите като много ценен ресурс и лидерско качество.“

В различните лекции се включиха и специално поканени гост лектори Надя Маринова -основател и главен редактор на b2bmedia, Николай Йоргов – маркетинг консултант, управител на Stellary Agency, Никола Тотухов – специалист във виртуалната и добавена реалност, носител на множество международни и национални отличия и д-р Марина Стефанова – преподавател в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски” и във Висшето училище по застраховане и финанси.

Сертификати за успешно завършен летен курс по събитиен мениджмънт получиха 13-те участници:

1. Александър Ангелов

2. Александрина Андреева

3. Анастасия Младенова – Дестанова

4. Цветанка Иванова – Кожухарова

5. Цветелина Димитрова

6. Деница Йонкова

7. Гергана Илиева

8. Жасмина Христова

9. Надежда Паунова

10. Ния Коновска

11. Ренета Петрова

12. Росица Божкова – Михайлова

13. Теа Клисурска

14. Величка Стоилова

15. Златина Стоянова